Praktijk Oefentherapie Hoorn
geschikt voor uw klacht?

De POH-therapeut helpt u bewust te worden van uw gewoonten en geeft inzicht in wat er beter kan. Hierdoor kunt u zelf uw klachten verminderen en voorkomt u dat ze terug komen. 

 

POH geeft U  regie over pijn, slaap en stress

Voor pijn, slaap en stress  een gespecialiseerde behandeling. Samen met u maakt de oefentherapeut een behandelplan  op basis van u eigen specifieke inbreng, helder voor ogen welke gezondheidsprobleem u opgelost wil hebben.  Indien nodig komen wij bij u aan huis, in de sport- of hobby omgeving of op de werkplek.

 

Pijn   Slaapproblemen  Stress


POH houdt u in mentaal& fysiek in beweging, leert u kwalitatief beter te bewegen waardoor klachten geen stand houden!

 

Oefentherapie

Met veel enthousiasme, succes en ervaring, trainen, adviseren en begeleiden de psychosomatisch werkende oefentherapeuten van POH u in gezond bewegen en gedrag, op naar duurzaam herstel, fit en vitaal!

 

Verbeteren van dagelijks functioneren

Met een gecombineerde beweeg- en gedrags interventie richten wij ons primair op het verminderen van beperkingen tijdens uw dagelijks leven (werk, hobby, sport en sociale activiteiten). Ons streven is dat u zich bewust wordt van de samenhang tussen eventuele klacht, lichaamshouding, beweeg-patroon, ademhaling enerzijds en gebeurtenis, gedachten, gevoel, (beweeg/bevries) gedrag anderzijds. En de omgevingsfactoren die daarbij een rol spelen.

 

Informatiefolder oefentherapie

Folder scoliose

Kennisagenda; effectiviteit oefentherapie