Praktijk Oefentherapie Hoorn
geschikt voor uw klacht?

De POH-therapeut helpt u bewust te worden van uw gewoonten en geeft inzicht in wat er beter kan. Hierdoor kunt u zelf uw klachten verminderen en voorkomt u dat ze terug komen. 

 

Expertzorg bij pijn-, slaap- en stress klachten

Voor pijn, slaap en stress een gespecialiseerde behandeling. Samen met u maakt de oefentherapeut een behandelplan op basis van u eigen specifieke inbreng, helder voor ogen welk gezondheidsprobleem u  zou willen oplossen. Indien nodig komen wij bij u aan huis, in de sport- of hobby omgeving of op de werkplek.

 

Pijn   Slaapproblemen  Stress


Regie over pijn, slaap en stress, POH zet u mentaal & fysiek in beweging.

Bij POH wordt u psychosomatisch begeleid. Met veel enthousiasme, succes en ervaring, trainen, adviseren en begeleiden Marjolein van Schijndel en Masja Duyn- Dolleman u in gezond bewegen en gedrag, op naar duurzaam herstel, fit en vitaal!

 

Zorg op maat

Wij staan met het aanbieden van blended-care (een mix van face-to-face sessies en e-Health) garant voor zorg op maat.Met een gecombineerde beweeg- en gedrags interventie richten wij ons primair op het verminderen van beperkingen tijdens uw dagelijks leven (werk, hobby, sport en sociale activiteiten). Ons streven is dat u zich bewust wordt van de samenhang tussen eventuele klacht, lichaamshouding, beweeg-patroon, ademhaling enerzijds en gebeurtenis, gedachten, gevoel, (beweeg/bevries) gedrag anderzijds. En de omgevingsfactoren die daarbij een rol spelen.

 

Informatiefolder oefentherapie

Kennisagenda; effectiviteit oefentherapie