Ontspanning

Moet u teveel van uzelf? Heeft u de neiging om roofbouw te plegen, bent u een perfectionist? Slaapt u slecht in, wordt u vaak en vroeg wakker? Gaan uw gedachtes met u op de loop?
 

POH Relaxatie

Met relaxatie investeert u in uw eigen gezondheid op een duurzame manier! We begeleiden u in ontspanning waar nodig . POH Relaxatie kan deel uitmaken van uw oefentherapeutische behandeling, maar kan ook afzonderlijk worden geboekt.

 

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage ondersteunt en versnelt het herstelproces van uw spieren en laat u ook de geestelijk tot rust komen. Wij maken gebruik van natuurzuivere etherische massageolie, die volledig wordt opgenomen in de huid. U komt letterlijk weer beter in “Uw vel”  te zitten. Ontspanningsmassage kenmerkt zich door dynamische, ritmische lichte strijkingen in tegenstelling tot de diepe knedingen die bij sportmassage worden gebruikt. U wordt toegedekt met handdoeken en een warme deken op plaatsen waar niet gemasseerd wordt. De ruimte is prettig verwarmd, met gedempt licht en evt. rustgevende achtergrondmuziek.

 

Sykegrep

Dit is een bijzondere en effectieve manier van ontspanning, gericht op spieren en gewrichten in het hele lichaam en op de aansturing van spierspanning vanuit uw brein. Sykegrep kenmerkt zich door toepassing van technieken in een natuurlijk ritme: spanning, ontspanning en pauze, in overeenstemming met uw ademritme. 

Wilt u meer weten over deze van oorsprong Noorse ontspanningstechniek Sykegrep klik hier

 

Relaxatiesessie op maat

Een relaxatiesessie kan op maat worden samengesteld door een combinatie van Sykegrep en ontspanningsmassage.

 

Investering relaxatie sessie 2018
 
Sykegrep of ontspanninsmassage 30 minuten € 30
Relaxatie Combinatie 60 minuten € 60
Relaxatie Combinatie 90 minuten € 90

Bent u nog niet bekend met Sykegrep dan krijgt u een gratis introductie van 30 minuten