Leefstijlcoaching

Wil u uw werkplezier versterken? Werken aan werkdruk, stress of burn-out? Vitaler worden en veerkracht ontwikkelen? Ontdek wat u energie geeft en wat u echt belangrijk vindt ?

Bepaalde gebeurtenissen in het leven overkomen ons zonder dat we weten waarom en zonder er iets aan te kunnen doen. Als mens zijn we echter heel goed in staat keuzes te maken. Bij POH geloven we dat life-events niet volledig te bepalen zijn en tegelijkertijd we een keuze hebben hoe ermee om te gaan. De POH-coach laat  laat u stilstaan bij: “Wat is er te leren? Hoe kan ik er beter uitkomen?”

POH helpt u in beweging te komen in een richting die u belangrijk vindt.

 

Concept Mijn Positieve gezondheid.

Mensen zijn niet hun aandoening. Toch focussen we daar als het over gezondheid gaat doorgaans wel op. Alle aandacht gaat uit naar klachten en gezondheidsproblemen, en hoe we die kunnen repareren. Positieve Gezondheid kiest een andere invalshoek. Het accent ligt niet op ziek en zeer. Maar op u als mens, op uw veerkracht, uw vitaliteit en op wat het leven betekenisvol maakt.

Maatwerk

Een coachingstraject is maatwerk en begint met een persoonlijke intake waarin u doelen stelt en een nulmeting wordt gedaan. Coaching bestaat meestal uit een combinatie van gesprekken, fysieke oefeningen en opdrachten, aangevuld met online-info, filmpjes en hand-outs.

Investering coaching.

Een traject bestaat gemiddeld uit 6 sessies van 60 minuten van € 70.