Leefstijlcoaching

Wilt u uw plezier en werkgeluk versterken? Werken aan werkdruk, stress- release of time-management? Vitaler worden en veerkracht ontwikkelen? Ontdek wat u energie geeft en wat u echt belangrijk vindt ? Afvallen, op gewicht blijven en ongezonde gewoontes aan pakken?

Onze leefstijlcoach gaat samen met U na in hoeverre U al gezond leeft en waar verbetering mogelijk (en noodzakelijk) is. Dat kan op het gebied van Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning (BRAVO).

Samen in beweging naar lekker in je vel, waarom wachten, begin nu!

Coaching leefstijl- programma

Dit programma is een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI). Met een positieve gedragsmatige begeleiding geeft de POH-leefstijlcoach inzicht in risicogedrag en gaat samen met u na waar obstakels zitten en motiveert u om haalbare doelen te formuleren. Met een concreet plan komt u stapsgewijs in beweging om die doelen te behalen, U leefpatroon aan te passen en een blijvende verandering in leefstijl te behouden. 

Belangrijke thema’s zijn Positieve Gezondheid, BRAVO,Slaap, Stressmanagement en Vitaliteit.

 

Maatwerk

Een coachingstraject leefstijl is maatwerk en begint altijd met een persoonlijke intake, de leefstijlanalyse. Het vervolg programma bestaat bestaat uit een combinatie van coachingsgesprekken, lichaamsmetingen, oefeningen, opdrachten, aangevuld met online-info, filmpjes en hand-outs.

Aanbod

Nog even geduld voor pakket aanbod