Massage

Sportmassage

Als u wekelijks sport, kunnen spieren het zwaar te verduren hebben. Naast een goede trainingsbelasting, met voldoende rust kan sportmassage overbelastings verschijnselen voorkomen. Met verschillende massagetechnieken worden ontspanning en herstel van specifieke spiergroepen bevorderd. Een sport-massagebehandeling is ( tot op zekere hoogte) comfortabel voor de sporter.

Myofaciale triqqerpoint massage

Deze massagetechniek zorgt voor een snelle vermindering van pijnklachten en spanning in spieren. Myofasciale triggerpoints zijn micro verkrampingen, die zorgen voor kleine verhardingen in een spier, die voor flinke uitstralende pijnklachten kunnen zorgen. De overgevoelige triggerpoints geven bij druk vaak pijn op een andere locatie in het lichaam (“myofasciaal pijnsyndroom”).

 

Myofasciale triggerpoint massage  is een veilige en doeltreffende techniek. Hierbij neemt de pijn vaak direct af en ontspant de spier, waardoor  klachten adequaat bestreden worden. 

Massagebehandeling op maat

Een massagebehandeling kan geheel op maat gemaakt worden, sport- en/of myofasciale triqquerpoint massage, deel- of lichaamsmassage. Een deelmassage van rug, nek of schouder duurt niet lang (30 minuten), is effectief en betaalbaar. U kunt een massagebehandeling boeken vanaf €28 per 30 minuten.