Gezondheids management
kun je leren!

De kracht van POH is dat we u aanzetten om zelf in beweging te komen. Om zelf iets te veranderen in uw leefstijl of omstandigheden.

Wilt u zich meer vitaal voelen?  Ontdekken wat u energie geeft en wat u echt belangrijk vindt? Werken aan werkdruk, stress- release of time-management? Of weet u niet precies waarom u niet lekker in u vel zit?

Bepaalde gebeurtenissen in het leven overkomen ons zonder dat we weten waarom en zonder er iets aan te kunnen doen. Als mens zijn we echter heel goed in staat keuzes te maken.

Vitaliteitscoach

Bij POH geloven we dat life-events niet volledig te bepalen zijn en tegelijkertijd we een keuze hebben hoe ermee om te gaan. Onze vitaliteitscoach laat u stilstaan bij: “ Waar kan ik mee beginnen? Wat is er te leren? Wat gaat het me opleveren?”


Investeer in balans; eigen regie over u fysieke & mentale gezondheid

Wij begeleiden in het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap als manager van uw gezondheid. Soms is er behoefte aan begeleiding en handvatten; het inzicht te vergroten in wat er al goed gaat, hoe het anders of beter kan en dat wat goed gaat te behouden.

 

 

 Leefstijlcoaching  Massage Ontspanning

Focussen Arbeid & Gezondheid