Wie zijn wij?

Met veel enthousiasme, succes en meer dan 30 jaar ervaring, trainen, adviseren en begeleiden de psychosomatisch werkende oefentherapeuten van POH, Masja Duijn-Dolleman en Marjolein van Schijndel u in gezond bewegen en gedrag, op naar duurzaam herstel, fit en vitaal!

Poh heeft de tools naar succes.

 

Wij staan voor zelfempowerment, waarbij uw gezondheid onze uitdaging is! Wij werken vanuit de visie dat mensen de kracht in zich hebben om zelf iets aan hun klachten of problemen te doen. Soms is er behoefte aan begeleiding en handvatten.

 
Wat ons beweegt en uitdaagt is het zoeken naar de onderliggende oorzaak van uw gezondheidsproblemen. In de behandeling betekend dat verder gaan dan alleen symptoombestrijding

 

Verbeteren van dagelijks functioneren

Met een gecombineerde beweeg- en gedrags interventie richten wij ons primair op het verminderen van beperkingen tijdens Uw dagelijks leven (werk, hobby, sport en sociale activiteiten). Ons streven is dat U zich bewust wordt van de samenhang tussen eventuele klacht, lichaamshouding, beweeg-patroon enerzijds en gebeurtenis, gedachten, gevoel, (beweeg/bevries) gedrag anderzijds. En de omgevingsfactoren die daarbij een rol spelen.